Wielmoeren en wielbouten online bestellen

Wielmoer of wielbout

Deze zijn onmisbaar bij de montage van de wielen aan de auto. Als u lichtmetalen velgen wil wisselen voor stalen velgen, is het in veel gevallen nodig om een ander model bout of moer te monteren. Dit heeft te maken met de passing in de velg.

Wielbouten of wielmoeren kopen?

Toets hieronder uw kenteken in en vindt de juiste wiel bouten of moeren geschikt voor uw auto.

Maak een keuze uit onze automerken:

Bestellen

Bij EasyCarPart bent u aan het juiste adres om de juiste wielbouten of moeren te kopen. Via het kenteken komt u de juiste maat tegen voor uw auto. Ook is er een handige zoekfunctie op model en type.

Levering

Binnen 48uur na de orderbevestiging wordt uw bestelling aangeboden bij de transporteur. De levering van alle aangekochte onderdelen gebeurt via PostNL of PartsExpress. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten slechts vanaf €4,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is de levering zelfs volledig gratis!

Juiste aanhaalmoment

De wielbouten of moeren die niet vast genoeg staan lopen los. Maar als bouten te vast staan ontstaat er schade aan bijvoorbeeld de schroefdraad van de bout, moer of wielflens. Ook de delen die tussen de flens en het wiel komen letterlijk in de verdrukking als de wielen te vast gezet wordt. Dit kan bijvoorbeeld kromme remschijven tot gevolg hebben. Het aanhaalmoment is terug te vinden in de technische specificaties van uw auto.