Online wielremcilinders kopen

Wielremcilinders vervangen?

Toets uw kenteken in om direct de wielremcilinder voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Werking

De wielremcilinder zit op de ankerplaat gemonteerd. In de meeste gevallen op de achter as. Door op het rempedaal te drukken zorgt de hoofdremcilinder voor een hydraulische druk. Deze druk zorgt er voor dat de zuigers in de wielremcilinder de remvoering naar buiten drukken tegen de remtrommel. De weerstand die dit veroorzaakt zorgt er voor dat uw auto tot stilstand komt. Als een wielremcilinder lek raakt kan die druk niet gewaarborgd blijven waardoor de remkracht afneemt. Tijdig vervangen is dus cruciaal.

Bestellen

Bij EasyCarParts koopt u enkel remdelen van de beste merken. Bosch, ATÉ en Febi produceren al jaren een groot assortiment remdelen van een hoogstaande kwaliteit.

Wielremcilinders zijn heel eenvoudig te bestellen door linksboven het kenteken in te toetsen van jouw auto. Er is ook een handige zoekfunctie voorzien waarmee je snel de juiste remdelen kan terugvinden!

Levering

Maximaal 48 uur na de bevestiging wordt uw bestelling bij een van onze transporteurs aangeboden. De levering van alle aangekochte onderdelen gebeurt via PostNL of Trans-Mission. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten slechts vanaf €4,95, voor België is dit vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is de levering zelf helemaal gratis!

Vervangen

Voor het vervangen van remdelen heeft u kennis nodig van het remsysteem. Niet iedereen zou hier aan moeten beginnen. Maar geen nood, bij EasyCarParts laat u al uw remdelen vervangen door een professioneel garage bedrijf bij u in de buurt. Door een groeiend aantal zal er altijd een in uw omgeving zitten.

Zie ook: