Auto onderdelen op kenteken bestellen

Onderdelen voor auto zoeken op kenteken

Als u een Nederlands kenteken op uw auto heeft, dan kunt u dit gebruiken om direct de onderdelen voor uw auto te vinden. Dit is mogelijk door een koppeling tussen de RDW gegevens en de onderdelen catalogus.
Mocht u geen Nederlands kenteken hebben. Of het kenteken is niet bekend. Bijvoorbeeld bij een ingevoerde auto zou dit een enkele keer voor kunnen komen. Dan kunt u zoeken via merk/model/type selectie.

Handig

Dit is natuurlijk erg handig. Maar pas op. 
Via het kenteken weten we niet alles van uw auto.
Zo is niet bekend welk opties de auto heeft. Opties kunnen ver gaande veranderingen met zich meebrengen door heel de auto.
Bij veel automerken heeft bijvoorbeeld de airco invloed op uw remsysteem. Heeft de auto airco, dan zijn ineens de remschijven groter. Of heeft hij achter remschijven in plaats van remtrommels.
In die gevallen worden beide mogelijkheden getoond.
Let dus altijd goed op de specificaties en afbeeldingen bij de getoonde onderdelen voor u iets besteld.

Hulpmiddel

Wij adviseren u goed naar de specificaties van het product en de eventuele foto te kijken.
Het kan namelijk voorkomen dat er meerdere mogelijkheden zijn bij dezelfde auto. Dit heeft te maken met wijzigingen die de auto heeft ondergaan in de loop van de tijd dat deze gebouwd is. Nog vervelender is het, wanneer die aangeboden fabrikanten maar één type van die mogelijkheden aanbiedt. U zou dan al snel het verkeerde onderdeel bestellen.
Het invoeren van het kenteken is een hulpmiddel.

We bieden hulp

Komt u er echt niet uit?
Geen probleem. We kunnen u verder helpen.
Geef op wat u zoekt en wij kijken welk onderdeel passend is.

Maak een keuze uit onze automerken: